Portfolio

Huwelijk Roger en Nadja

"Na een geslaagd huwelijksaanzoek en veel vreugde begonnen we langzaam met het plannen van de bruiloft. We hadden al gauw door hoe ontzettend veel hier bij komt kijken en dat enige expertise wel welkom is. Al snel besloten wij daarom om Rachelle 'the wedding director' te benaderen als ceremoniemeester. En wat was dat een schot in de roos! Rachelle heeft ons van A-Z fantastisch geholpen met plannen, als tussenpersoon voor leveranciers, als klankbord, als aanspreekpunt op de grote dag en nog veel meer. Rachelle was heel betrokken, was enorm flexibel en had veel leuke eigen inzichten, ideeën en tips. Wij hebben echt ons droomhuwelijk beleefd en daar zijn we haar natuurlijk ontzettend dankbaar voor. Dus als jullie op zoek zijn naar betrouwbare en kundige ondersteuning/leiding... kunnen jullie je wensen met een gerust hart aan haar over laten!!!"

"Ik heb Rachelle meegemaakt als ceremoniemeester / weddingplanner voor de bruiloft van goede vrienden. Ze is super vriendelijk, sociaal, meedenkend en staat altijd paraat. Echt iemand waar je op kunt bouwen!

Mocht ik ooit zelf gaan trouwen dan weet ik bij wie ik moet zijn!"

Festival van de Liefde.

Twee lieve mensen waren al getrouwd maar hadden de wens om nog een keer de liefde te vieren, samen met al hun dierbare. De bruiloft werd omgedoopt tot Festival van de Liefde. 

Dit lieve koppel woont ontzettend vrij waardoor de locatie al gauw gevonden was: de tuin. De tuin had voldoende ruimte om:

Twee foodtrucks te plaatsen met toffe zitplekjes

Een grote tent op te zetten voor het feest met bar en cocktailbar

De ceremonie op te stellen

Een fijne chillplek te creëren 

Een apart toilet en camping 

Ik heb de beste en fijnste leveranciers kunnen contacteren die dit feest tot een fantastische succes hebben gemaakt.

Het was een ontzettende mooie en emotionele dag. Wederom fantastisch dat ik hier onderdeel van mocht zijn!