Hoe ga ik te werk?

We beginnen met een kennismaking om elkaar te leren kennen. Ik hoor graag hoe jullie elkaar hebben ontmoet, wat jullie tot nu toe hebben bedacht voor jullie bruiloft en welke ideeën jullie hebben over de algemene sfeer en stijl van de dag. Verder komt aan bod:

Jullie visie: Wat zijn de elementen die voor jullie het belangrijkst zijn? Welke emoties willen jullie dat de dag uitstraalt? Hoe zien jullie de ceremonie, de receptie en het feest voor je? Dit helpt me om jullie wensen en verwachtingen te begrijpen.

Tijdlijn: Ik zal jullie informeren over de verschillende stappen die normaal gesproken nodig zijn bij het plannen van een bruiloft. We zullen de ideale tijdslijn bespreken, zoals wanneer te beginnen, welke leveranciers op welk moment moeten worden geboekt en wanneer bepaalde beslissingen moeten worden genomen.

Thema's en stijlen: We kunnen samen brainstormen over mogelijke thema's en stijlen die passen bij jullie visie. Ik kan jullie na ons gesprek inspireren met voorbeelden en ideeën die jullie dag uniek en persoonlijk maken.

Uitdagingen en oplossingen: Als er specifieke uitdagingen zijn waar jullie tegenaan lopen of zorgen over hebben, bespreken we die en denken we samen na over mogelijke oplossingen.

Vragen en antwoorden: Ik moedig jullie aan om alle vragen te stellen die jullie hebben. Of het nu gaat om logistiek, etiquette, of iets anders, ik ben hier om ze te beantwoorden.

Vervolgstappen: Op basis van ons gesprek zal ik jullie laten weten hoe ik denk dat ik jullie het beste kan ondersteunen. Dit kan variëren van gedeeltelijke planning tot volledige organisatie van jullie bruiloft.

Dit adviesgesprek is bedoeld om jullie een duidelijk beeld te geven van wat er allemaal komt kijken bij het plannen van jullie bruiloft en hoe ik als weddingplanner kan bijdragen aan het verwezenlijken van jullie droomdag.

 

Weten jullie al precies waar je ondersteuning bij wenst? Kijk dan verder bij mijn diensten!